Alim Erdemir'den Bölge Gündem'e Ziyaret... Gündemi Değerlendirdiler

TBMM Başkanı İsmail KAHRAMAN'ın özel Kalem Müdür Yardımcısı Alim Erdemir Bölge Gündem Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazetemizin İmtiyaz Sahibi İbrahim Şahin ile gündemi değerlendirdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Erdemir Afrin harekatı ile ilgili konuşarak, Ülkemiz özellikle Afrin’de sivil halka en küçük bir zarar vermeden büyük bir destan yazmış terör gruplarını bu bölgeden atmıştır. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın kararlı duruşu Kahraman Ordumuz ve güvenlik güçlerimizin büyük mücadelesi sonucunda sınırımız daha emin hale gelmiştir. Yerel basınımız bu mücadelede elinden gelen desteği vererek birlik şuurumuzun gelişiminde önemli katkılar sağlamıştır. Bu çerçevede her geçen gün okur kitlesini artırarak adından söz ettiren Bölge Gündem gazetesi de bu süreçte yaptığı haberlerle bu sürece katkı koymuştur.”dedi.

İbrahim Şahin ise Alim Erdemir’in ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, terör odaklarına karşı haklı mücadelede TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ile birlikteyiz. Bu manada dileğimiz, kahraman askerlerimizin zaferi ve yurda sağ salim dönüşleridir. Zeytin Dalı Harekatı sayesinde sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri