Alim Erdemir "200 Bin Kişinin Elini Sıktım"

AK Parti'nin genç başarılı adayı Alim Erdemir sıralamasının aksine 8 Haziran'da vekil olacak adaylardan daha çok çalışarak hem partililerden hem de vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

Bölge Gündem Haber - AK Parti'nin genç başarılı adayı Alim Erdemir sıralamasının aksine 8 Haziran'da vekil olacak adaylardan daha çok çalışarak hem partililerden hem de vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Yerel gazeteciler ile Pendik Gülistan sofrasında kahvaltı programında buluşan Erdemir, Anadolu Yakası'ndaki 14 ilçeyi 4 periyot ziyaret ettiğini belirterek, 200 bin üzerinde el sıktığını söyledi.

İnsanların AK Parti hükümetinden memnun olduğunu altını çizen  Erdemir, “Saha çalışmalarında görüyoruz ki insanların AK Partiye olan heyecanı devam ediyor. Vatandaşımız artık kendisine hizmet edene karşılığını fazlasıyla  veriyor.  “ diye konuştu.

Seçimlerde partisini Türkiye genelinde yüzde 51 oy alacağını kaydeden Erdemir,  "14 ilçeyi 4 periyot  ziyaret ettim . Vatandaşlarımıza esnaflarımızın iyi anlayabilmek için onlarla sohbet ettim yaşlısının gencinin yakın diyolog kurdum. Milletimizin AK Partiye olan  teveccühün devam edeceğine inanıyorum “ dedi. - Haber: Yusuf SARAY


👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri