Alessandra Ambrosio moda şovu için Türkiye'ye geliyor

Victoria’s Secret meleği olan Alessandra Ambrosio geçtiğimiz yıllarda emekliye ayrılsa dahi podyumlarda mankenlik yapmaya devam ediyor. Güzel manken İstanbul'da baş manken olarak podyumda olacak.

17 Mart'ta Türkiye'ye gelecek olan Alessandra Ambrosio sosyal medya hesabından çok heyecanlı olduğunu ve baş manken olarak yer alacağını duyurdu.

İKİ SENE ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU

Victoria’s Secret podyumlarından 2 yıl önce emekliye ayrılan Alessandra Ambrosio’nun, podyum hasretini İstanbul’da gidereceğini kaydeden yetkili, “17 Mart günü İstanbul Kongre Merkezi’nde özel bir sahnede Ambrosio’yu ağırlayacağız. Ses, ışık ve dekoruyla uzunca süre konuşulacak bir podyumda ünlü top modeli izleyeceğiz. Ambrosio, 2020 sohbahar- kış kreasyonlarından oluşan 4 giysi ile podyumda yürüyecek. Koreografisini Yasin Soy’un hazırlayacağı defilede ünlü top modele yaklaşık 100 manken eşlik edecek” dedi.

"HEYECANLIYIM"

Ünlü top model Alessandra Ambrosio, İstanbul’da düzenlenecek moda şovunda yer alacağını sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajla duyurdu. İngilizce yayımladığı mesajda Ambrossio, “Merhaba Türkiye, 17 Mart’ta  gelecek olmaktan heyecanlıyım. Yakında görüşmek üzere” dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri