Alara Bozbey Kimdir | Ata Demirer Kiminle Evleniyor

Ünlü komedyen Ata Demirer bir mekan çıkışı 3 yıl önce aşk yaşayıp ayrıldığı Alara Bozbey ile evleniyor. İkili önümüzdeki yaz Bozcaada'da evlenmeyi planlıyor.Alara Bozbey kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde.

Bir küsüp bir ayrılan Alara Bozbey ve ünlü komedyen Ata Demirer nikah masasına oturuyor. Geçtiğimiz sene oyuncu Özge Borak ile olan evliliklerini bitiren Ata Demirer, önümüzdeki yaz Bodrum'da ikinci kez nikah masasına oturacak.

ATA DEMİRER YENİDEN NİKAH MASASINDA

Önceki gün 31 yaşına basan sevgilisiyle çektirdikleri fotoğrafı, "İyi ki doğdun Aloşum" notuyla paylaşan Ata Demirer, ikinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.

Evlilik karan alan çift, mutlu haberi aileleriyle paylaştı. Önümüzdeki yaz evlenecek olan ikili, düğünü Bozcaada'da yapacak.

BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Komedyen Ata Demirer, 3 yıl önce aşk yaşadığı Alara Bozbey'le yeniden bir araya geldiğini yeni yılın ilk günü açıklamıştı. İkili geçen akşam ilk kez görüntülendi.

Ata Demirer, önceki akşam tek kişilik müzikli gösterisi "Ata Demirer Gazinosu" ile BKM sahnesindeydi.

MEKAN ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİLER

Ünlü komedyeni izleyenler arasında yeni sevgilisi Alara Bozbey de vardı. Çift, mekan çıkışı birlikte görüntülendi.

SOSYAL MEDYADAN İLAN ETMİŞTİ

Ata Demirer yeni yılın ilk gününde oyuncu Alara Bozbey'le ilişkisini ilan etmiş, annesi Ayten Kaçar ve erkek kardeşi Cenk'in de yer aldığı fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşmıştı.

ARADA 14 YAŞ FARK VAR

45 yaşındaki Ata Demirer 2014 yılında Özge Borak'tan boşandıktan sonra ciddi bir ilişkiye adım atmamış, Alara Bozbey'le yakınlaştıktan sonra da kaçak göçek bir hayat yaşamaya başlamıştı.

Üç yıl önce birliktelik yaşayan Ata Demirer ve Alara Bozbey ayrılmış ancak birbirlerinden tam manasıyla kopamamıştı. Ata Demirer'den 14 yaş küçük olan Alara Bozbey, ekranlarda uzun zamandır boy gösteren bir isim.

ALARA BOZBEY KİMDİR? NERELİDİR?

Alara Bozbey, 1986 senesinde Litvanya’da dünyaya gözlerini açtı. Anne ve Babası Litvanyalı olan oyuncunun ailesi ayrıldıktan sonra annesi bir Türkle evlenerek annesi ile birlikte İstanbul’a yerleşti. Türkçe öğrenen ve Türk vatandaşı olan Alara Bozbey’in hayatı oyunculuk eğitimi almasıyla değişti.

Uzun süredir ülkemizde yaşayan Alara Bozbey, Türk vatandaşlığına geçmiş ve gerçek adı olan Aliona ismini Alara olarak değiştirmiştir.
Alara Bozbey Türkiye’ye yerleştikten sonra oyunculuk yapmaya başladı ve ilk adımı da bir zamanların fenomen dizilerinden olan Yabancı Damat ile attı.

Özgür Çevik’in başrolde olduğu Yabancı Damat dizisi ile tanınan Alara Bozbey, bu diziden sonra çok sayıda dizi ile tekrar ekran karşısına çıktı. Arka Sokaklar, Bedel, Gamsız Hayat, Benim İçin Üzülme gibi iddialı yapımların kadrosunda yer alan 2017 yapımı Dolunay dizisinde Demet karakterini canlandırdı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri