Akasya Yaşaroğlu kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne?

CNN Türk'te ABD seçimlerini Akasya Yaşaroğlu yorumladı. Yaşaroğlu'nun iç mimarlık öğrencisi olması şaşkınlık yarattı. Peki Akasya Yaşaroğlu kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne? İşte detaylar...

Dünya ABD'de başkanlık seçimlerini konuşurken CNN Türk kanalında da seçim masaya yatırıldı. Bu kapsamda seçime ilişkin yayın yapan kanal ABD'den Akasya Yaşaroğlu'na bağlanarak görüşlerini aldı. Kanalın bağlandığı kişi olan Akasya Yaşaroğlu'nun siyaset konusunda bir uzmanlığının olmaması dikkat çekti. Yaşaroğlu'nun ABD'de öğrenci olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Akasya Yaşaroğlu kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne? sorularının yanıtları araştırılıyor. İşte detaylar...

AKASYA YAŞAROĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Akasya Yaşaroğlu, 24 yaşındadır ve İç Mimarlık bölümünde okumaktadır. Dil eğitimi için ABD’de bulunan 24 yaşındaki iç mimarlık öğrencisi Akasya Yaşaroğlu, ABD tarihinin en önemli seçiminde CNN Türk’ün bağlanarak bilgi aldığı isim oldu.  

Akasya Yaşaroğlu, programa bağlandığı anları Instagram hikayesinde de yayınladı. Ayrıca kendisini izleyenlere teşekkür etti.

 

RAFET EL ROMAN'I İFŞA ETMİŞTİ

Ayrıca Akasya Yaşaroğlu, magazin dünyasında çapkınlıkları ile bilinen Rafet El Roman'ın kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle de gündem olmuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri