AK Parti'den 81 İl başkanına Binali Yıldırım talimatı verildi!

AK Parti Genel Merkezi tarafından, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için 81 ilin genelinde afiş ve pankart çalışması yapılması talimatı verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için çalışmalar devam ediyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için 81 ilin genelinde afiş ve pankart çalışması yapılması talimatı verildi. Binali Yıldırım'ın İzmir milletvekili olması sebebiyle bu çalışmalar kentte daha yoğun gerçekleştirildi.

OY KULLANMAK İÇİN İSTANBUL'A GİDECEK SEÇMENE ULAŞIM İMKANI

Yıldırım'ın İzmir milletvekili olması nedeniyle başta AK Parti İzmir İl Başkanlığı binası ve ilçe başkanlıkları olmak üzere kentteki 30 köprü, 60 megalight (büyük ebatlı aydıtlatmalı reklam panosu), 100 bilboard ve 70 otobüs durağına üzerinde Binali Yıldırım'ın fotoğrafının bulunduğu 'Yanındayız her zaman' ve 'İstanbul'un sana ihtiyacı var' yazılı pankartlar ve afişler asıldı. Pankartlarda oy kullanmak amacıyla İstanbul'a gidecek seçmene ulaşım imkanı sağlanması için hangi telefon numaralarını arayacaklarının bilgisi de verildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri