Ak Parti Pendik Kadın Kollarından Anlamlı Kampanyaya Destek

Yeni göreve gelen Ak Parti Pendik kadın kolları göreve hızlı bir şekilde başlayarak anlamlı bir kampanyaya imza attılar.

Geçtiğimiz pazartesi günü yapılan kongreyle görevi Ayser Soy’dan devir alan Öznur Canayakın başkanlığındaki kadın kolları hiç vakit kaybetmeden anlamlı bir projeyle başlangıç yaptılar.

Kongreden sonra  ilk toplantısını gerçekleştirip görev dağılımı yapan kadın kolları hiç vakit kaybetmeden İstanbul il başkanlığının sosyal proje adındaki Suriyeli kadınlara verilmek üzere elbise ve kıyafet toplama kampanyasına katkıda bulundular.  Bu bağlamda Pendik’in tüm mahallelerinden toplanan hiç giyilmemiş kadınların giyebileceği her türlü elbiseyi Pendik merkezde toplayarak ihtiyaç sahibi Suriyeli kadınlara verilmek üzere gönderdiler.

Çiçeği burnundaki Ak Parti Pendik kadın kolları başkanı Öznur Canayakın ve yönetiminin bu anlamlı davranışı taktirle karşılandı. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan kadın kolları başkanı Öznur Canayakın bu projeye katkıda bulanan herkese çok teşekkür ederek,  Bu tip sosyal projelere  her zaman çok ilgili olacaklarını söyledi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri