Ahmet Cin Pendik Belediye Başkan Adaylığı için istifamı etti?

AK Parti İstanbul il başkan yardımcısı Ahmet Cin, adaylık sürecinin son günü 01.12 2018 tarihinde Pendik Belediye Başkan adaylığı için istifa ettiği belirtiliyor.

AK Parti İstanbul il başkan yardımcısı Ahmet Cin, adaylık sürecinin son günü 01.12 2018 tarihinde Pendik Belediye Başkan adaylığı için istifa ettiği, İl başkanlığındaki makam odasında  boşalttığı iddia edildi.

Adı Pendik belediye başkan adaylığı için geçen AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin'in masasını topladığı ve istifasını sunduğu kulislere sızdı. TBMM başkanı Binali Yıldırım la Dolmabahçe'de teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Erkan Kandemir, Genel başkan yardımcısı ve Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Öz haseki, İl başkanı Bayram Şenocak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İl başkan yardımcısı Ahmet Cin, istişare için bir araya geldiği ve Bu toplantıdan sonra Ahmet Cin'in istifasını verdiği iddia edildi.

Ahmet Cin, muhtemelen önümüzdeki hafta yapılacak olan il yürütme kurulu toplantısına katılmayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Arjantin'den dönüşüyle isimler son kez masaya yatırılacak ve  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile birlikte ilçe başkan adayları da açıklanacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri