Ahmet Çabuk " Tuzla'da oy patlaması bekliyoruz"

Dok Gemi İş Sendikası Genel Başkanı Necip Nalbantoğlu, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk'u makamında ziyaret etti. (…)

Dok Gemi İş Sendikası Genel Başkanı Necip Nalbantoğlu, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk'u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz 21 Mart Cuma Günü gerçekleşen ziyarete, Necip Nalbantoğlu ile birlikte Mali İşlerden Sorumlu Genel başkan Yardımcısı Ayhan Demirbozan'da katıldı. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ile belediyedeki makamında görüşen yetkililer, yerel seçimler öncesinde Çabuk'a başarılar dilediler.

Tuzla Belediye Başkan Yarımcısı Amhet Çabuk'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " Dok Gemi İş'e bağlı en çok üye Tuzla Tershanelerinde bulunuyor. Sendika yöneticilerimizle zaman zaman bir araya gelip istişarelerde bulunuyoruz. Ziyaret için kendilerine teşekkür ediyorum."dedi.

Yerel seçimleri de değerlendiren Ahmet Çabuk, Tuzla'da oy patlaması beklediklerini söyledi. Son beş yılda kimsenin hayal edemeyeceği icraatların altına imza attıklarını kaydeden belediye başkan yardımcısı, " Tuzla'nın çehresini değiştirdik. Gerek hükümetimiz, gerek büyükşehir belediyemiz ve Tuzla Belediyemiz ilçeye tarihin en önemli yatırımlarını yaptılar. Vatandaşımız hizmetlerimizden memnun. Allah'a hamdolsun, her daim onların dualarını alıyoruz. Büyük bir teveccüh var. Bu sevgi, inşaallah 30 martta sandıklara yansıyacak ve AK Parti tüm Türkiye'de olduğu gibi Tuzla'dada büyük bir zafere imza atacak."dedi.

kaynak:duyurugazetesi.com.tr

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri