Afrin'de 57. Gün : 3 bin 567 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Afrin operayonunun 57.gününde TSK'dan gelen son dakika bilgisine göre 3 bin 567 terörist etkisiz hale getirildi.

Afrin operayonunun 57.gününde TSK'dan gelen son dakika bilgisine göre 3 bin 567 terörist etkisiz hale getirildi.Afrin'e yönelik operasyonda 57. güne girildi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada 3 bin 567 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Zeytin Dalı Harekâtı'nın 50. gününde hedefteki Afrin göründü. Çevresindeki köyleri bir bir alan TSK ve ÖSO güçleri, bir kaç kilometreye kadar yaklaştığı Afrin kent merkezini çevreleyen tepelere konuşlandı. Bir kaç kilometre uzaklıkta olan Afrin şehir merkezinin artık rahatça görüldüğü hakim noktalara ulaşmanın sevincini yaşayan ÖSO güçleri artık teröristlerin tamamen bitmesinin an meselesi olduğunu ifade etti.

SURİYE SINIRINA ASKERİ SEVKİYAT

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin kırsalına son yılların tek seferdeki en büyük sevkiyatı gerçekleştirildi. Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amacıyla gönderilen askeri araçlar Kilis'e ulaştı.

Ülkenin farklı noktalarındaki birliklerden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gönderilen, aralarında obüs yüklü tırların da bulunduğu yaklaşık 40 araçlık konvoy, güvenlik önlemleri altında kent merkezine geldi.

Askerler, kentin girişinde zeytin dalları ve Türk bayraklarıyla süslenen yaklaşık 150 araçlık konvoyla karşılandı. Zaman zaman askeri araçları durdurmayı başaran vatandaşlar, Mehmetçik'in ellerini sıkarak dualar etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri