Adem Büyük'ten kurban totemi

Falcao'nun yokluğunda başarılı bir performans sergileyen ve taraftarın sevgisini kazanan Adem Büyük'ün, Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçından önce totem yaptığı öğrenildi. Başarılı futbolcu, maçtan önce 10 tane kurban kestirdi.

Galatasaray'da son haftaların en çok konuşulan futbolcularından biri Adem Büyük oldu. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve geçirdiği sakatlıklarla sezonun yarısını kaçıran Falcao'nun yokluğunda başarılı bir performans sergileyen Adem Büyük taraftarın da sevgisini kazandı. Son maçlarda attığı gollerle takımına destek veren deneyimli futbolcu, sakatlık ve nazardan korunmak için 11 Şubat tarihinde 10 tane küçük baş kurban kestirdi. Adem Büyük kestirdiği kurbanları ihtiyacı olanlara dağıtırken, 12 Şubat'ta çıktığı Alanyaspor maçında 2 gol atmasına rağmen takımı bir üst tura çıkamadı.

Galatasaray'a savaşmaya geldiğini belirten Adem Büyük, "Ben buraya yatmaya gelmedim. Vücudum izin verdiği sürece savaşmaya devam edeceğim. Bana güvenen Fatih Terim'e çok teşekkür ediyorum. Bende emeği çok büyük. Artık tek bir hedefimiz kaldı; o da lig şampiyonluğu. Onu da 'Mayıslar bizimdir' diyerek kazanacağız." dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri