Adana'da akılalmaz olay! Önce traş oldu, sonra kalfayı başından vurdu

Adana'nın Seyhan ilçesinde ismi belirlenemeyen bir müşteri, traş olduğu berber kalfası Aytekin K.'yi başından ve göğsünden silahla vurarak kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Aytekin K. ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, berber kalfası Aytekin K.,, bir önceki gün traş ettiği kişi tarafından bu sabah nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple silahlı saldırıya uğradı. 

ÖNCE TRAŞINI OLDU, SONRA VURDU

Kocavezir Mahallesi 32001 Sokak’taki berber dükkanında dün akşam ismi öğrenilemeyen kişi, Aytekin K.’nin kalfa olarak çalıştığı berbere gelerek tıraş oldu. Bu sabah yeniden berber dükkanına gelen kişi, henüz bilinmeyen nedenle belindeki tabancayı çıkarıp, Aytekin K.’ye ateş açtı. Mermiler, Aytekin K.’nin başına ve göğsüne isabet etti.

OLAY YERİNDEN HIZLA KAÇTI

Aytekin K., kanlar içinde yere yığılırken, silahı ateşleyen şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Aytekin K., sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

İş yeri ile çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, saldırganın kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri