Adana'da can pazarı! Su kuyusuna düşen 1 kişi ve onu kurtarmak isteyen 3 kişi öldü

Adana'nın Çukurova ilçesinde su kuyusuna düşen bir baba ile onu kurtarmak isteyen eşi ve oğlu metan gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen ekipler ölen 4 kişinin cansız bedenlerini kuyudan çıkarmak için çalışma başlattı.

Adana'nın Çukurova ilçesinde su kuyusu açmak için kazı yapan baba kuyuda mahsur kalınca ona yardıma gelen eşi ve oğlu da kuyuya düştü. Kuyuda bulunan metan gazından zehirlenen 4 kişilik aile hayatını kaybetti.

Olay Bozcalar Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinin yakınında su kuyusu açmak için kazı yapan Haluk Karahan'a yardım etmek amacıyla oğlu Ömer Karahan, karısı Havva Karahan ve kardeşi Sefa Karahan geldi.

Su kuyusundan 4 kişinin çıkamadığını gören çevredekiler durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekipler, hayatlarını kaybeden 4 kişiyi su kuyusundan çıkarmak için çalışma başlattı.

CESETLERE ULAŞILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 4 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Kuyunun giriş kısmının dar olmasından dolayı bir süre girişte zorlanan ekipler, yapılan çalışmalar sonrası Haluk Karahan, kardeşi Sefa Karahan, eşi Havva Karahan ile oğlu Ömer Karahan'ın cesedine ulaştı

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Vali Süleyman Elban, yaptığı açıklamada, su kuyusunda 4 kişinin yaşamını yitirdiğini belirterek, "Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, su kuyusuna düşen bir kişi ile onu kurtarmak isteyen 3 kişi hayatını kaybetti." dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri