Acun'dan Sabriye'ye ilginç teklif!

TV8 kanalında yayınlanan Survivor yarışması esnasında Acun Ilıcalı, derece sahibi kick boksçu yarışmacı, Sabriye Şengül'e şaşırtıcı bir teklifte bulundu. Ilıcalı, "Dominik'te bir kick boksçu bulalım, gösteri maçı yapalım." şeklinde konuştu.

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın Tv8'de ekrana gelen 58'inci bölümündeki 'Siyah mı beyaz mı' oyununda, programın sunucusu Acun ılıcalı ile yarışmacı Sabriye Şengül arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Oyunda araba için mücadele eden Sabriye Şengül ile sohbet eden Ilıcalı, başarılı sporcuya maç teklifinde bulundu.

Başarılı televizyoncu, "Ringe çıkmayı çok özledim, kick boksu çok seviyorum. En iyi yaptığım iş dövüşmek" diyen Sabriye'ye, "Dominik'ten iyi bir kick boksçu bulalım, arkadaşlara söyleyeceğim. Dominik'ten bir tane bulup getireceğim, kimi bulursam. Bütün Türkiye seyredecek, unutma. Kim kimi döverse. Unvan maçı değil, gösteri maçı" karşılığını verdi.

Sabriye Şengül kimdir

Türk Kickboksçu ve Boksör Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi boksör ve kick boksçular arasında yer alan Sabriye Şengül'ün üç Türkiye şampiyonluğu var. 2016’da İstanbul’da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle'yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

Sabriye, Kasım ayında Avusturya Viyana’da yapılan Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller’i yenerek 2. kez Dünya şampiyonu oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri