Acun Ilıcalı, Süleyman Soyluyla konuşmasına açıklık getirdi

Elazığ depremi için TV 8 ekranlarında yardım kampanyası başlatan ve ciddi bir destek toplayan Acun Ilıcalı'nın Süleyman Soylu ile yaptığı konuşma gündeme taşınmıştı. Gündem olan konu için Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz hafta Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından bölgeye birçok yardım gönderilirken, Acun Ilıcalı da sahibi olduğu TV 8 ekranlarında yardım topladı ve depremzedelere destek oldu.

Yardım kampanyasında en çok konuşulan konulardan biri de Ilıcalı ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında geçen konuşma oldu.

Bu konu sosyal medya üzerinde gündeme gelirken, Acun Ilıcalı konu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Çok anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdiklerini belirten Ilıcalı, "Böyle anlamlı bir gecede paylaşılan bu kadar güzellik varken, yayınımıza bağlanan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız konuşmamıza başka anlamlar yüklenmesini şaşkınlıkla karşılıyorum. Yayınımıza bağlanarak, kampanyamıza hem maddi hem de manevi destek veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri