Acun Ilıcalı: Hadise'yi görmediğim zaman özlüyorum

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı Hadise ile birlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Hayli keyifli görünen ikiliye Ilıcalı'nın yurtdışından gelen misafirleri de eşlik etti.

Acun Ilıcalı uzun süredir birlikte çalıştığı O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise ile Bebek'te akşam yemeğinde bir araya geldi. İki ünlü isme, Ilıcalı'nın yurtdışından gelen misafirleri de eşlik etti. 

Yemek çıkışı mekandan birlikte ayrılan ikili muhabirlerle keyifli bir sohbet yaptı. 

"Arkadaşlar en son ne zaman görüşmüştük?" diyen Hadise, muhabirlerden, "Erkek arkadaşınız elini tutar mısınız diye sormuştuk, daha da göremedik sizi" cevabını aldı.

Şarkıcının yardımına koşan Acun Ilıcalı, "Soruya bakın. Çok doğru bir yerde kopmuşsunuz" sözleriyle, tebessüm ettirdi.

Acun Ilıcalı, "Misafirlerimiz var arkadaşlar, bu akşam biraz hızlı olacağız. Güzel bir akşam geçirdik Hadise ve yabacı misafirlerimizle. Hadise'yi görmediğim zaman özlüyorum. Mümkün olduğu kadar buluşuyoruz. Hadise'nin bendeki yeri çok başkadır" şeklinde konuştu.

"Yeni bir proje mi olacak?" sorusuna Ilıcalı, "Hadise’yle birçok proje düşünüyoruz, bir proje değil. ‘Exxen’e sevdiğimiz, değer verdiğimiz birçok yıldızı davet ediyoruz. Bu akşam daha çok dostluğumuzdan konuştuk. Sözü Hadise’ye bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

"Uzun zamandır karşılayamıyoruz" diyen Hadise, "Sizleri özledim. ‘Küçük Bir Yol’ çıktı, çok sevildi. Mutluyuz, güzel bir süreç. Böyle bir süreçte bir şarkı çıkarıp, o şarkının başarısını yaşayabilmek tabii ki büyük bir hediye. Acun’un yeri bende çok ayrı, güzel bir sohbet ettik" dedi.

Oyuncu Kaan Yıldırım’la ilişkisi sorulan 35 yaşındaki şarkıcı, "Sonra konuşuruz arkadaşlar" diyerek, soruları geçiştirdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri