Açılışı yapılan ekmek fabrikasına ilişkin Ak Parti İBB sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan hatırlatma "Başlattığımız projelerden size daha çok ekmek çıkar"

Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından Türkiye'nin en büyük ekşi mayalı ekmek fabrikasını açacaklarını duyurması ardından Ak Parti İBB sözcüsü Murat Türkyılmaz, İmamoğlu'na ekmek fabrikasının kimin projesi olduğunu hatırlattı.

İstanbul'da bugün açılışı yapılacak olan Türkiye'nin en büyük ekmek fabrikası ile ilgili yaptığı paylaşım ile en büyük ekşi mayalı ekmek fabrikası kurduklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya hesabından cevap veren Ak Parti İBB sözcüsü Murat Türkyılmaz, "Başlattığımız projelerden size daha çok “ekmek” çıkar." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ekrem İmamoğlu, Ak Parti döneminde proje haline getirilen ekşi mayalı ekmek fabrikasının bugün olan açılışı için "Türkiye’nin en büyük ekşi mayalı ekmek fabrikasını açıyoruz. Günlük 250 bin ekmek üretecek fabrikamız Halk Ekmek’in kurucusu Ahmet İsvan’ın adını taşıyacak. İstanbul’a hayırlı olsun." şeklinde paylaşım yapmıştı.

"YETER Kİ HİZMET ETMEYE NİYETİNİZ OLSUN"

Söz konusu ekmek fabrikasına ilişkin İmamoğlu'na cevap veren Ak Parti İBB sözcüsü Murat Türkyılmaz, "AK Parti döneminde ihalesi yapılan ve yarısı tamamlanmış olan ekmek üretim tesisini onca halk ekmek kuyruğu tartışmasına rağmen 3 yıl sonra açmayı başarabildiniz. Başlattığımız projelerden size daha çok “ekmek” çıkar. Yeter ki hizmet etmeye niyetiniz olsun." ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri