Açık Kapı Politikası ne demek, TDK'ya göre Açık Kapı Politikası kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Açık Kapı Politikası karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Açık Kapı Politikası ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Açık Kapı Politikası kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Türkçe'de onbinlerce kelime bulunmakta olup birçoğunun anlamını doğal olarak bilemeyebiliriz. Açık Kapı Politikası ne demek? Açık Kapı Politikası TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi açık kapı politikası kelimesi. Peki açık kapı politikası ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre açık kapı politikası nedir, açık kapı politikası kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

AÇIK KAPI POLİTİKASI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Açık kapı politikası kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre açık kapı politikası kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Yabancı malları bir ülkeye serbestçe sokma politikası, açık kapı siyaseti

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri