Abdurrahman Dilipak Elon Musk'çıları uyardı! "O beyninizi kopyalayıp, gen kopyanızı alıp, orada sizi yeniden yaratacak!"

Abdurrahman Dilipak, okurlarını ELon Musk konusunda yeniden uyararak "O beyninizi kopyalayıp, gen kopyanızı alıp, orada sizi yeniden yaratacak" ifadelerine yer verdi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Elon Musk ve çalışmalarının boyut atladığını belirterek yeni bir gen geliştirmek istediğini, hatta ve hatta kendisini tanrı ilan etmek istediğini ifade etti. Dilipak, okurlarını çok net uyarırken, Musk'ın Mars projesinin de tehlikeli bir yöne doğru ilerlediğini belirterek, "Hani böyle şeyler de olabiliyor. Artık bir hacker grubu da böyle şeyler yapabilir. İkiz kulelerdeki 11 Eylül gibi de olabilir. Limandaki patlayıcıları birileri patlatmış olabilir mi? İnsanın aklına ne garip sorular geliyor? Uluslararası sistemle uygun adım politikası izleyenler hemen maskelerini taksınlar, aşılarını, olsunlar, evden çıkmasınlar. " ifadelerine yer verdi.

"HANİ TANRI OLACAK YA"

Abdurrahman Dilipak yeni yazısında "Sahi, füzelerin menzili belli, o bölgedeki savaş gemilerinin konumları da belli. Hangi gemiden ateş açıldı aceba. Sakın bir dost ülkeden yanlış bir ateşleme yapılmış olmasın, hani NATO tatbikatında bizim Muavenet gemisini vurup batırmışlardı ya, yanlışlıkla.

Dünya yaşanmaz oldu, Elon Musk amcaları gelip onları daha güvenli bir yere, Mars’a götürecek.

O beyninizi kopyalayıp, gen kopyanızı alıp, orada sizi yeniden yaratacak. Hani o Tanrı olacak ya

O şimdiden kendi beynini kopyalayıp, buluta yüklemiş bile. Selâm ve dua ile." ifadelerine yer vererek, okurlarını Elon Musk konusunda bir kez daha uyardı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri