Abdüllatif Şener isim vermeden eleştirdi! CHP'de Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu rahatsızlığı!

CHP Konya Milletvekilli Abdüllatif Şener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin konuşurken isimleri adaylar arasında geçen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için çarpıcı sözler sarf etti.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, FOX TV'de İlker Karagöz'ün sunumuyla ekrana gelen Çalar Saat programına konuk oldu. Gündemdeki konular hakkında konuşan Abdüllatif Şener, altılı masanın adayının kim olacağı sorusuna yanıt verdi.

ALTILI MASANIN ADAYI KİM OLACAK?

Şener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun en önemli aday olduğunu ifade ederek, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adaylığı ile alakalı yoğun bir sinyal veriyor. Henüz resmi olarak açıklanmadığı için böyle söylüyorum, en önemli aday Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ'A GÖNDERME

İsim vermeden cumhurbaşkanı adaylığında ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Şener şunları söyledi:

"Bir partinin genel başkanı adaylık noktasında güçlü sinyaller veriyorsa nezaket göstermek lazım. Partinin belediye başkanlarının rol çalarak ivmeyi değiştirmeye çalışmaları etik değil ve partisine güvenmemesi anlamına gelir."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Oğuzhan Uğur ilk kez açıkladı! Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı kararı belli oldu! Vefa örneği göstermiş!
Karamollaoğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığı için olay ifade: "Erdoğan buldozer gibi ezip geçer"
Abdulkadir Selvi, Kılıçdaroğlu'nun adaylık planlarını yazdı! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a büyük şok

Siyaset Haberleri