Abdulkadir Selvi, Kılıçdaroğlu'nun adaylık planlarını yazdı! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a büyük şok

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, kaleme aldığı köşe yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konusundaki planlarını yazdı.

Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı konusunda karar kılarken muhalefet cephesinde ise adaylık karmaşası sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday olmak istediğini birçok kez deklare ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olması da konuşuluyor.

Kılıçdaroğlu bu iki ismin belediye başkanlığı görevine devam edeceğini ifade ederken Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, kaleme aldığı köşe yazısında Kılıçdaroğlu'nun planlarını yazdı.

Selvi yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Bu arada Kılıçdaroğlu’nun A ve B planı da netleşti. Kılıçdaroğlu’nun A planı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı yapmamak. Meral Akşener’le gerçekleştirdikleri Ahlatlıbel Zirvesi’nden sonra yaptığı değerlendirmede belediye başkanlarının görevine devam edeceğinin altını çizmiş. Kılıçdaroğlu’nun B planı ise kendisini ortak cumhurbaşkanı adayı yapmak.

Eğer ortak cumhurbaşkanı adaylığında sorun çıkarsa Kılıçdaroğlu, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere girecek. Bu da çoklu aday demektir."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Abdüllatif Şener isim vermeden eleştirdi! CHP'de Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu rahatsızlığı!
AK Partili önemli isim Ahmet Hakan'a konuştu! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş için flaş sözler!
Meral Akşener'e rağmen ısrarcılar! Veli Ağbaba, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı: "Son karar altılı masanındır"

Siyaset Haberleri