Abdulkadir Selvi: "Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu aşarak cumhurbaşkanı adayı olamayacağını gördü"

Ekrem İmamoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelttiği ifadeleri değerlendiren Hürriyet yazarı Selvi, " Ekrem İmamoğlu taktik değiştirdi" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, “Bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın bu ülkenin başındasınız” konuşmasını değerlendiren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi "Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu aşarak cumhurbaşkanı adayı olamayacağını gördü" ifadelerini kullandı.

"EKREM İMAMOĞLU TAKTİK DEĞİŞTİRDİ"

Görüşlerini yazısına taşıyan Selvi, şu ifadelere yer verdi:

"Muhalefet cephesi cumhurbaşkanı adaylığı ve milletvekili listeleri konusunda çok hareketli. Tam bir geçiş süreci yaşanıyor.

Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu aşarak cumhurbaşkanı adayı olamayacağını gördü. Taktik değiştirdi.

Kılıçdaroğlu ile bilek güreşi yapmak yerine işbirliğini tercih etti. Elazığ’da Kılıçdaroğlu’nun yüzüne bakarak, 'Bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın bu ülkenin başındasınız' dedi. Cumhurbaşkanı adaylığında Kılıçdaroğlu’na destek verip CHP genel başkanlığında desteğini almak için bu manevrayı yaptı. İmamoğlu, 'Al cumhurbaşkanı adaylığını, ver CHP Genel Başkanlığı’nı' stratejisini izliyor."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

6'lı masa adına konuşan Kemal Kılıçdaroğlu: "Başörtüsünde asla sorun yaşanmaz; hiç endişe etmesinler"
Kandilli Rasathanesi duyurdu! İran'da 5.2 büyüklüğünde deprem!
Sürücülerin dikkatine! İBB resmen duyurdu! Galata ve Unkapanı Köprüleri trafiğe kapanıyor!

Gündem Haberleri