A101'den 112 ürüne eşi görülmemiş büyük zam! Fiyat listesi, görenleri şaşkına çevirdi

A101 marketlerinde fırsatçılık yeniden gündeme geldi. Piyasalardaki hareketliliği gören market zincirler, 112 ürünün fiyatlarında değişikliğe gitti.

Vatandaşın, hesaplı olarak nitelendirilen A101 marketlerinde alışveriş yapması artık cep yakacak. Son zamanlarda piyasa hareketliliğini kendi lehine çevirmeye çalışan market zincirleri, 112 üründe büyük fiyat değişikliğine gitti. Süt ve süt ürünlerinden, şekerlere, pirinçten, makarnaya bir çok kategoride fiyatların artışa geçmesi, vatandaşta tepki uyandırdı.

FİYAT LİSTESİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Market zincirlerinde değişikliğe giden fiyatlarda, en çok peynir ve yoğurt gibi ürünlerin fiyatları yükseltildi. Ürünlere yapılan yüzde 40'a varan zamlar, etiketlere yansıtıldı.

Sosyal medya kullanıcıları, zam yapılan ürünler listesinin paylaşıldığı bir gönderinin altına tepki gösteren yorumlarda bulundular. Tüketicilerin marketlere yaptığı çağrıda "O ürünler zaten elinizde var. Bu kadar mı aç kaldınız? Tüketiciyi düşünmezseniz, yarın bir gün bizler de sizleri düşünmeyiz. En hesaplı market diyor, fırsatçılıkta sınır tanımıyorsunuz. Bu eyleminizden yol yakınken geri dönün." ifadeleri yer aldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İç Haberler Haberleri