6 yaşındaki Elif, eziyet görerek hayatını kaybetmişti! Vicdansız babaanne tutuklandı...

Eskişehir’de 6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in ölümüyle ilgili gözaltına alınan babaanne tutuklandı.

6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in bakımsızlık, aç bırakılma ve eziyet sonucu hayatını kaybetmesine neden olduğu iddia edilen babaanne Cihangül K., dün akşam polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cihangül K., ‘işkence ve eziyet yapmak suretiyle çocuğa ve altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

NELER OLMUŞTU?

Tepebaşı ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde oturan Sibel ve Gökhan Tiftik çifti, bir süre önce tutuklandı. Çocukları Elif Nur, Yiğit (9) ve Metin (12) ise halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu'nun yaşadığı eve bırakıldı. Elif Nur, 14 Aralık'ta evde rahatsızlandı.

Solunum yetmezliği ve kusma şikayetiyle ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Elif Nur, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli görülen Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Çocukların yaşadığı evin sahibi olan hala Deniz Tiftik ile amca Sezer Tiftik, polis tarafından gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri