6 Gün önce eşini kaybeden Koca Şah Damarını Keserek İntihar Etti

Mersin'de 46 yaşındaki Gülten Palo'nun evin mutfağında tüp gazı açarak yaşamına son vermesinden 6 gün sora, eşi de intihar etti.

Mersin'de restoran işletmeciliği yaparken iflas eden 2 çocuk annesi Gülten Palo, 24 Mart'ta evde tüp gazını açık bırakarak yaşamına son verdi.

ANNESİNİN YANINA YERLEŞMİŞTİ

Eve gelen Burhan Palo, kapıyı açar açmaz yoğun gaz kokusunu fark edince elektrik akımını kesmek üzere şalteri indirince büyük bir patlama oldu. Yaralanan Palo tedavisinin ardından taburcu olunca Halkent Mahallesi'nde oturan annesi 80 yaşındaki Gülşen Palo'nun yanına yerleşti.

JİLETLE ŞAH DAMARINI KESTİ

Bugün banyoya giren Burhan Palo, uzun süre çıkmadı. Banyoya giren anne, oğlu Burhan Palo'yu kanlar içinde bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemede Burhan Palo'nun jiletle şah damarını kestiği ve aşırı kan kaybı sonucu yaşamını yitirdiğini belirledi.

SON PAYLAŞIMI

Ayrıca Palo'nun intihar etmeden 6 saat önce de sosyal medya hesabından 'Ne sağ yanımı, ne de sol yanımı bütünümü kaybettim, varını yoğumu kaybetmenin tarifi bu olsa gerek' şeklinde paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri