3 polisi şehit eden hainin cenazesi camiye sokulmadı

Şanlıurfa'da 3 polisi şehit ettikten sonra polisle girdiği çatışmada ölen Hüseyin Doğukan Erdoğan'ın cenazesi camiye sokulmadı.

Şanlıurfa"da 3 polisi şehit ettikten sonra polisle girdiği çatışmada ölen emekli uzman çavuşun oğlu Hüseyin Doğukan Erdoğan, memleketi Kayseri"nin Pınarbaşı ilçesinde toprağa verildi.

Cami cemaati cenaze namazının camide kılınmasını istemeyince, Erdoğan"ın cenazesi mezarlıktaki bir duvarın üzerinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

BABASININ SİLAHI İLE POLİSLERE SALDIRDI

Şanlıurfa"da dün meydana gelen olayda, annesi ile birlikte şehirler arası otobüs terminalinde meydana gelen olayda, üst aramasına karşı çıkan emekli uzman çavuşun oğlu 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan, babasının silahı ile polislere saldırmış ve 3 polisi şehit etmişti. Olayın ardından kaçan Erdoğan, polisler ile girdiği çatışmada 3 polisi yaraladıktan sonra öldürülmüştü.

BATTANİYE İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Sivil bir araçla camiye götürülmek istenen Erdoğan"ın cenazesine, cami cemaati tepki gösterince, cenaze camiye alınmadan doğrudan mezarlığa götürüldü. Cenazenin, mezarlık görevlilerinin kazma ve kürekleri götürmesinden dolayı araç içerisinde bekletildiği de öğrenildi. Öğle namazına müteakip, mezarlıkta, mahalle imamının önderliğinde kılınan Erdoğan"ın cenazesi, battaniye içinde toprağa verildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri