2'nci GTÜ Girişimcilik Zirvesi Başladı

Bu yıl ikincisi Pendik’te düzenlenen Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Girişimcilik Zirvesi Türkiye’nin öncü sanayicileri, iş adamları ve öğrencilerin yoğun katılımı ile başladı. Zirvenin iki gün süreceği öğrenildi.

Bu yıl ikincisi Pendik’te düzenlenen Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ)  Girişimcilik Zirvesi Türkiye’nin öncü sanayicileri, iş adamları ve öğrencilerin yoğun katılımı ile başladı. Zirvenin iki gün süreceği öğrenildi.

“Girişimci Vizyon, Güçlü İnovasyon” sloganıyla The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ev sahipliğinde düzenlenen zirveye, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bilim ve Sanayi Komisyonu Başkanı Hakan Altınay, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Öğrenciler ve çok sayıda sanayici katıldı. 

 GTÜ Girişimcilik Zirvesi’nde konuşan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Kendisinin de Gebze Teknik Üniversitesi mezun olduğunu hatırlatarak başladığı konuşmasına “Girişimcilik açısından çok kıymetli bir coğrafyada olduğumuzu düşünüyorum. Bu coğrafyada imkan var, insan var fakat kadir kıymet biliyor muyuz? İşte  asıl soru bu” ifadelerinde bulundu. - Haber :Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri