2022 KPSS Ortaöğretim geç başvuru bitti mi, geç başvuru tarihleri ne, geç başvuru ne zaman bitiyor? KPSS Ortaöğretim geç başvuru nereden, nasıl yapılır?

2022 KPSS Ortaöğretim başvurularını kaçıran adaylar, 2022 KPSS Ortaöğretim geç başvuru bitti mi, geç başvuru tarihleri ne, geç başvuru ne zaman bitiyor? KPSS Ortaöğretim geç başvuru nereden, nasıl yapılır? sorularının yanıtlarını arıyor. Detaylar haberimizde...

Başvuruları 1- 13 Eylül 2022 tarihleri arasında alınan KPSS Ortaöğretim oturumunun başvurularını kaçıran adaylar, internette geç başvuruların ne zaman yapılacağına dair aramalar yapıyor. Peki 2022 KPSS Ortaöğretim geç başvuru bitti mi, geç başvuru tarihleri ne, geç başvuru ne zaman bitiyor? KPSS Ortaöğretim geç başvuru nereden, nasıl yapılır? İşte detaylar...

2022 KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU BİTTİ Mİ, GEÇ BAŞVURU TARİHLERİ NE, GEÇ BAŞVURU NE ZAMAN BİTİYOR?

KPSS Ortaöğretim başvuruları 1 Eylül'de alınmaya başlanmış, 13 Eylül 2022'de de sona ermişti. Başvuruları kaçıran ve geç başvuru ile ilgili detayları merak eden vatandaşlar, sorularının yanıtlarını arıyor.

2022 KPSS Ortaöğretim oturumu için 21 Eylül'de başlayacak olan geç başvurular 22 Eylül'de saat 23:59'da sona erecek. Yani KPSS adayları bugün 23:50'a kadar geç başvurularını tamamlayabilecek.

KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

KPSS Ortaöğretim adayları, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) aday işletim portalından sınav ücretlerini de ödeyerek başvurularını yapabilecek.

KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

2022 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı, sınav sonuçları nereden öğrenilir?
Heyecanlı bekleyiş sona erdi! KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı!
2022 KPSS Ortaöğretim ne zaman, hangi tarihte, saat kaçta?

Eğitim Haberleri