2022 KPSS Ön Lisans ne zaman, hangi tarihte olacak? KPSS Ön Lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı, nereden öğrenilir?

2022 yılının KPSS Lisans oturumunun iptal edilmesi sonrası ÖSYM'nin düzenleyeceği tüm sınavlar iptal edilmiş, yeni sınav takvimi yayınlanmıştı. KPSS Ön Lisans adayları, sınav tarihinin ne zaman olduğuna dair araştırmalar yapıyor. Peki 2022 KPSS Ön Lisans ne zaman, hangi tarihte olacak? KPSS Ön Lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı, nereden öğrenilir?

31 Temmuz'da gerçekleştirilen KPSS Lisans oturumunun iptal edilmesinin ardından ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan tüm sınavlar iptal edilmiş ve yeni bir sınav takvimi yayınlanmıştı. KPSS Ön Lisans oturumuna girecek olan adaylar, sınavın ne zaman olacağını araştırıyor. Peki 2022 KPSS Ön Lisans ne zaman, hangi tarihte olacak? KPSS Ön Lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte detaylar...

2022 KPSS ÖN LİSANS NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE OLACAK?

Eski takvime göre 2 Ekim 2022 tarihinde yapılması planlanan KPSS Ön Lisans oturumu, sınavların iptal edilmesi ve yeni takvim düzenlenmesiyle birlikte 9 Ekim 2022'ye alındı. Buna göre 2022 KPSS Ön Lisans oturumu 9 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KPSS ÖN LİSANS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

9 Ekim 2022 tarihinde yapılması planlanan KPSS Ön Lisans oturumunun sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı. Adaylar, Aday İşletim Sistemi'ne kimlik bilgilerini girerek, sınav giriş belgelerine ulaşabiliyor.

KPSS ÖN LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

2022 KPSS ÖABT sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi gün açıklanacak? KPSS ÖABT sonuç görüntüleme ekranı...
2022 KPSS Ortaöğretim geç başvuru bitti mi, geç başvuru tarihleri ne, geç başvuru ne zaman bitiyor? KPSS Ortaöğretim geç başvuru nereden, nasıl yapılır?

Eğitim Haberleri