2022 Açık Öğretim Lisesi sınavları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi tarihte başlayacak? MEB AÖL sınav tarihleri ne zaman?

Lise öğrenimlerini açıktan okuyan öğrenciler, 1. dönem sınavlarının ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Peki 2022 Açık Öğretim Lisesi sınavları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi tarihte başlayacak? MEB AÖL sınav tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

Ekim ayına günler kala, Açık Öğretim Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, sınav tarihlerinin ne zaman olacağına dair araştırmalar yapmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınav tarihlerini açıkladı. Peki 2022 Açık Öğretim Lisesi sınavları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi tarihte başlayacak? MEB AÖL sınav tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

2022 AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAVLARI BAŞLADI MI, NE ZAMAN BAŞLAYACAK, HANGİ TARİHTE? MEB AÖL SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2022-2023 Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi I. Dönem sınavlarının aralık ayında gerçekleştirileceği duyuruldu. Net sınav tarihleri ile ilgili bilgi verildiğinde haberimizde yer vereceğiz.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

MEB'den yeni sözleşmeli personel alımı duyurusu! En düşük maaş 32.554 TL...
2022 KPSS DHBT başvuruları bitti mi, geç başvuru ne zaman, son başvuru tarihi ne, sınav ne zaman? DHBT başvuru ücreti ne kadar, nereden, nasıl başvurulur?
2022 KPSS ÖABT sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi gün açıklanacak? KPSS ÖABT sonuç görüntüleme ekranı...

Eğitim Haberleri