2014 - 2015 1. Amatör Lig Grup Kura Çekimi Yapıldı

Kura çekimine Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Futbol Fedarasyonu İl B (…)

Kura çekimine Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Futbol Fedarasyonu İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ve çok sayıda kulüp başkanı ve yetkililerinin katılımı ile yapıldı.

Burada bir Konuşma Yapan Dr. Salih Kenan Şahin, Yeni sezon şimdiden hayırlı olmasını temmeni etti. Şahin, Spor'a verdiği önemi anlatarak geçtiğimiz yıl 30 tane futbol sahasını amatör kulüplere tahsis ettiğini Önümüzdeki 5 yıl için 100 futbol sahasını daha açalacağı müjdesini verdi.

Bunun konuşmasını takdir eden katılımcılar Kenan Şahin'i alkış tufanına tuttu. Salonda uzun süre alkışlanan Şahin, Sürekli amatör kulüplerimizle görüşüyoruz dünyaca bir spor olan futbola destek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. şeklinde konuştu.

Şahin Bu konuşmasından sonra kura çekimini yapmak üzere ilk topu çekti. daha salondan izin isteyen şahin programdan ayrıldı.

Grup Kura çekimleri listesi ise şu şekilde oluştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri