17 Yıldır Aranan Suçlu Pendik Emniyeti Tarafından Yakalandı

Pendik Emniyet Müdürlüğünce başarılı bir şekilde sürdürülen operasyonda, 17 yıldır aranan suçlu kıskıvrak yakalandı. Sahte kimlikle bir türlü yakalanamayan şahıs, Pendik Emniyetinin dikkatli tavrı sayesinde yakayı ele verdi.

17 yıldır aranan suçlu Pendik Emniyet Müdürlüğü tarafından kıskıvrak yakalandı. Pendik Emniyet Müdürlüğü,  yapılan şüpheli bir ihbar üzerine  Velibaba'da bir adrese operasyon düzenledi. Yüzleri kapalı iki şahıs hırsızlık yapmak üzereyken suç üstü  Pendik Emniyet Birimlerince yakalandı. Yakalanan şahıslar ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezine getirildi.  Emniyet birimlerince yapılan sorgulamada şahıslardan birinin Serhat Bal adında sahte kimlik taşıdığı ve 17 yıldır çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı.

Pendik Emniyeti dikkatli tavrıyala gün yüzüne çıkarılan olayda, yakalanan şahısın gerçek adının  N.Y olduğu. Şahsın çok sayıda hırsızlık suçu ve firari olduğu ortaya çıktı. Aynı şahsın, 2017 yılında bir eve girip çok sayıda ziynet eşyası ve girdiği evin sahibinin kimliğini çalıp, kimlikteki resmi değiştirip kendi resmini koyduğu ve uzun süre bu kimliği kullandığı ortaya çıktı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri