15 Temmuz şehidi Halil Işılar kimdir, Nasıl Şehit Oldu?

15 Temmuz şehidi Halil Işılar kimdir, Nasıl Şehit Oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine darbeci hainlerin hedefindeki Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün önüne giden 22 yaşındaki Halil Işılar, burada vurularak şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine darbeci hainlerin hedefindeki Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün önüne giden 22 yaşındaki Halil Işılar, burada vurularak şehit oldu.

Evin tek oğlu olan ve iki kız kardeşin ağabeyi olan Işılar’ın annesi Bediha Işılar, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı.  
Oğlunun hayat dolu, hayırsever, karıncayı bile incitmeyen, merhametli biri olduğunu dile getiren Işılar, “Cumhurbaşkanının çağrısını duyunca arkadaşları geldi ve evden çıktılar. Telefonunun şarjı olmadığı için saat 01.00 civarlarında arkadaşının telefonundan aradım, ‘Oğlum artık gelin, ortalık karışık’ dedim. ‘Tamam geliriz’ dediler. Saat 02.30’da yeniden aradık ama telefonuna ulaşamadık. Sonra şehit olduğu haberini aldık.” dedi.

Evladını kaybetmenin acısını yaşayan anne Işılar, oğlunun şehit olmasından dolayı gurur duyduğunu da söyledi. Işılar, “Elbette ki çok üzgünüm, tek oğlum, evimin direğiydi ama vatan için şehit oldu.” Sözleriyle duygularını aktardı.

Şehidin kardeşi Seda Işılar da abisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısını duyunca çok heyecanlandığını ve bir an bile düşünmeden evden çıktığını söyledi.

Kaynak: AA

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri