15 Temmuz günü için anma ilanı yayımlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye aşkına durmadan çalışmaya devam edeceğiz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'ne ithafen yayımlamış olduğu anma ilanında, darbe girişimine karşı milletçi edilen mücadeleye dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimine ithafen, Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nde bir ilan yayınladı. Yayınladığı ilanda darbe girişimine karşı gösterilen direnişin zafere ulaşmada büyük rol oynadığına değinen Erdoğan, "15 Temmuz ruhunu yaşatacak, Türkiye aşkına durmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı anma ilanı, bugün çeşitli yazılı basın kaynaklarında İngilizce ve Türkçe olmak üzere yayımlandı.

"DESTANSI BİR MÜCADELE

Yayımlanmış olan ilanda, Türkiye aşkına çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizen Erdoğan, "Türkiye aşkına çarpan yüreklerin, 15 Temmuz 2016'da terör örgütü FETÖ'nün darbe görünümlü işgal girişimine karşı destansı bir mücadeleyle tarih yazdığını" dedi.

"15 Temmuz gecesi Cumhuriyetimize, demokrasimize ve tüm kazanımlarımıza canımız pahasına sahip çıktık, Türkiye'nin asla esir edilemeyeceğini gösterdik" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı, "Devlet ve millet olarak yılmadan, yıkılmadan omuz omuza ortaya koyduğumuz şanlı direnişle işgalcilere geçit vermedik, kutlu bir zafere daha eriştik. O gece derin bir basiret ve büyük bir kahramanlıkla vatanına, bayrağına, bağımsızlığına ve iradesine sahip çıkan milletimin her bir ferdini selamlıyorum. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. 15 Temmuz ruhunu yaşatacak, Türkiye aşkına durmadan çalışmaya devam edeceğiz." açıklamalarında bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri