15 Temmuz darbe girişiminden sonra ilk kez ekran karşısına çıktı!

Darbe operasyonunun unutulmaz yüzlerinden biri haline gelen TRT spikeri Tijen Karaş,yapılan operasyondan sonra ilk kez ekranlar karşısına çıktı. Karaş,TRT ekranlarında 10:40'ta yayınlanan bir bültende uzun bir aranın ardından yeniden izleyiciler ile buluştu.

15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminde TRT ekranlarında silah zoruyla bildiri okutan ve o andan itibaren 15 Temmuz darbe girişiminin imaj yüzlerinden biri haline gelen,Karaş yaşanan sürecin ardından bir rahatsızlık geçirmiş ve uzunca bir süre ekran karşısına çıkamamıştı. Yapılan açıklamaya göre kalbinde tümör bulunan Karaş, tedavi sürecini atlattı ve 6 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan program dahilinde yeniden yayın hayatına geri döndü.


MAHKEMEDE İFADE VERMİŞTİ

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonunda TRT ekranlarında kendisine silah zoruyla bildiri okutulan Tijen Karaş, daha sonraki süreçte tüm bu yaşananlar dahilinde mahkemede de ifade vermişti.

Tecrübeli spiker ekranlardan uzak kaldığı süreçte ise, Türkiye'nin belli başlı yerlerini dolaşarak, darbe gecesi tüm yaşananlara ve sunuculuk mesleğine dair deneyim ve hakkında merak edilen detayları açıkladı.


 

TİJEN KARAŞ KİMDİR?

1975 Ankara doğumlu Tijen Karaş, Ankara Yenimahalleli. Üç çocuklu bir ailenin ortanca kızı olan spiker, Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. Uzun yıllardır TRT'de çalışan Tijen Karaş; 2000 yılında TRT'de Yaşam ve Gençlik adlı programı sundu. TRT Avrasya, TRT İNT ve TRT Türk'te çeşitli programlar sunduktan sonra, haber spikerliğine geçti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri