14 Firma İş Arayanlarla Buluşacak

Hem iş arayanları hem de nitelikli eleman arayan işverenleri bir araya getirmek amacıyla başlatılan “İş’te Pendik” buluşmalarının üçüncüsü 6 Ekim Salı günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Hem iş arayanları hem de nitelikli eleman arayan  işverenleri bir araya getirmek amacıyla başlatılan “İş’te Pendik” buluşmalarının üçüncüsü 6 Ekim Salı günü   Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Pendik Belediyesi, işverenlerle iş arayanları bir araya getirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen “İş’te Pendik Buluşmaları”nın üçüncüsü 6 Ekim Salı günü başlayacak. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek programa otomotivden tekstile 14 firmanın insan kaynakları yetkilileri katılacak. İŞKUR işbirliğiyle düzenlenecek “3. İş’te Pendik” programında iş arayanların kolay CV doldurmalarını sağlayacak bir de “CV Masası” kurulacak. İş arayanların “Uygun iş bulma”,  işverenlerin de  “Nitelikli eleman bulma” sıkıntılarına son vermek amacıyla ilk defa bu yıl başlatılan “İş’te Pendik” programının ikincisine 500 iş arayan başvuruda bulunmuştu.   

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri