10 years challenge nedir? 10 years challenge nasıl başladı?

"10 years challenge nedir" sorusu merak ediliyor. Ünlülerin #10yearschallenge etiketiyle yaptığı paylaşımlar, kısa sürede milyonlarca kişiye yayılarak akım haline dönüştü.

10 Years Challenge akımı sosyal medyada çok konuşuluyor. Türkiye’de bu akıma katılan bir çok ünlü oldu. Peki bu 10 Years Challenge nedir? İşte detaylar.

10 years challenge nedir?

10 yıl önceki bir fotoğraf ile en son halini gösteren tek fotoğrafta yan yana getirip sosyal medyada yapılan paylaşımdır.

10 years challenge nasıl yapılır?

Eğer sizde bu akıma ayak uydurmak istiyorsanız tek yapmanız gereken, 10 yıl öncesine ait olan bir fotoğrafınızı ve şimdiye ait olan yan yana getirerek sosyal medya mecralarından paylaşmak.

Tabii söz konusu akımdan bahsederken, yapılan efsane paylaşımlardan da bahsetmek gerek. İşte, karşınızda #10yearschallenge etiketiyle ön plana çıkan paylaşımlar!

10 years challenge nasıl başladı?

Bir sosyal medya akımı olan 10 years challange, dünyaca ünlü isimlerin 10 yıl önceki ve şimdiki görünümlerini yansıtan fotoğraflarını yan yana koyup Instagram hesaplarında paylaşması sonrası tüm sosyal medya kullanıcıları tarafından taklit edilmeye başlandı.

Bahçeli de "10 years challenge" akımına katıldı

Sosyal medyada gündem olan "10 years challenge" akımına MHP lideri Devlet Bahçeli de, Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker'in on yıl öncesi ve sonrasına ait fotoğrafları paylaşmasıyla katılmış oldu.

10 years challenge akımına kapılan ünlü isimler

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri